DIOR Poison Girl – parfumul femeii Millennial

DIOR Poison Girl – parfumul femeii Millennial

Odiseea Poison de la Dior continuă în 2016 cu Poison Girl. Un parfum contemporan, floral și gurmand, dulce și tăios în același timp. Creat de François Demachy și având-o pe Camille Rowe ca impersonare a caracterului Dior Poison Girl, parfumul se anunță deja a fi un real succes.

Poison Girl este creat având ideea tinereții în minte. Cu încăpățânarea caracteristică, aproape provocatoare, poate chiar scandaloasă. Păstrează ADN-ul acordurilor intoxicante lansat de gama Poison cu ani în urmă, însă este un parfum ce se lasă descoperit imediat. Pune toate cărțile pe masă din prima secundă, arătând tot ce are de oferit. Încă din notele de vârf parfumul de destăinuie în plinătatea sa, acordurile florale și cele gurmande fiind cele mai căutate în momentul actual.

Însă Poison Girl are un alt fel de note gurmande. Petalele de trandafiri sunt presărate cu zahăr, devenind aproape intoxicante, obsesive. Camille Rowe a fost aleasă ca și încarnare a fetei Poison Girl pentru feminitatea sa nonșalantă și atrăgătoare. La douăzeci și șase de ani reprezintă o generație de femei optimiste, iubitoare de distracție și lipsite de prejudecăți. Libertate, egalitate, senzualitate, acesta este motto-ul ei feminist.

Un parfum floral dulce-amar, Poison Girl definește femeia tânără de astăzi, liberă și sexy. O capcană delicioasă, ce te otrăvește instant și face plăcerea să dureze până la obsesie. Un floral dulce-amar prin nota de portocală bigarade ce te face să-ți lase gura apă. Se îmbracă în acordurile delicioase ale boabelor tonka din Venezuela și lasă să se dezvolte liber senzualitatea trandafirului de Grasse.

Materialele alese de Demachy sunt prețioase. Portocala amară de Sicilia, suculentă, duce către o inimă florală dominată de trandafir. Alături stau trandafirul de Damasc și trandafirul de mai specific zonei Grasse. Baza parfumului, gurmandă, caldă, senzuală, este un amestec de boabe tonka din Venezuela, lemn de santal din Sri Lanka, balsam tolu, vanilie și migdale, cu o tentă dulce, dar orientală.

Sunteți gata să serviți dulcea otravă?