Despre Dior Homme Dermo System

Dior Homme Dermo System este o linie de produse dermatocosmetice creată special pentru nevoile pielii bărbaților. Gama este creată în jurul a trei acțiuni: curățare, hidratare și reparare, cu scopul de a păstra aspectul tânăr al pielii.

Această linie de produse cosmetice este rezultatul sinergiei dintre lumea Dior homme, cele mai noi descoperiri dermatologice și expertiza anti-aging a Dior Innovative Center, iar scopul final este acela de a păstra aspectul tânăr al pielii masculine.

O lume ce simbolizează distincție și eleganță modernă prin linii simple accentuate de alb și negru, cu o strălucire argintie ocazională, ambalajele Dior Homme Dermo System sunt inspirate de atmosfera urbană a marilor capitale ale lumii: New York, Berlin, Paris. Volume masive, forme geometrice simetrice, materiale industriale: metal, sticlă, fier. Pentru că bărbații moderni trăiesc într-un mediu creativ, generator de adrenalină.

Dior s-a inspirat din arta contemporană în design-ul liniei Dior Homme Dermo System: coduri simple, în alb și negru, sunt domolite de formele geometrice și create având minimalismul în minte pentru a reține doar esențialul și a duce această linie la un status înalt în catalogul Dior.

Identitatea gamei Dior Homme Dermo System este incontestabil legată de cuceritorii moderni. Exprimând valori puternice, ei întruchipează mai mult decât ceea ce reprezintă. Sunt sofisticați, cultivați, bărbați ce mixează inpirații diferite pentru a-și crea propriul stil, unic. Sofisticare controlată, un stil învățat și un nou tip de masculinitate.

Pielea bărbaților are trăsături specifice: este mai groasă decât cea a femeilor cu până la 25% și mai grasă, pentru că hormonii masculini secretă mai mult sebum. Ca rezultat, bărbații în general sunt mai predispuși la acnee și imperfecțiuni, iar porii lor sunt mai dilatați.

În același timp, excesul de sebum are avantajul de a le proteja pielea de stresul factorilor de mediu, deoarece reprezintă partea esențială a filmului hidrolipidic, prima barieră de apărare a pielii. Un alt avantaj al pielii masculine: fermitate. Pielea bărbaților este mai densă și mai elastică decât a femeilor, cu până la 22% mai multe fibre de colagen, astfel încât semnele de îmbătrânire sunt întârziate. Chiar și așa, atunci când aceste procese sunt declanșate, pielea bărbaților îmbătrânește mai sever. Ridurile devin mai adânci și apar brazde adânci în piele.

Pielea bărbaților este supusă și altui tip de stres, cel al bărbieritului. Îndepărtând celulele superficiale de la suprafața pielii, lama de ras afectează filmul hidrolipidic și cauzează deshidratare. Riscul infecțiilor localizate este mărit. Sensibilizată și iritată, pielea este mai fragilă.

Așadar, pielea bărbaților are caracteristici specifice pe care Dior Innovation Center le-a indentificat pentru a dezvolta Dior Homme Dermo System: o line de produse adaptate, expert, ce ajută bărbații să-și păstreze aspectul tânăr al pielii. Texturile liniei dau formă celor trei cerințe ale bărbaților: imperceptibile, pure și avantgardiste, conținând toate ingredientele active pentru a oferi bărbaților produse cu tehnologie înaltă.

Texturile se absorb rapid pentru o aplicare extrem de ușoară. Lejere, proaspete și fără uleiuri, oferă confort absolut. Aromele sunt folosite într-o cantitate minimă, pentru a lăsa doar esențialul pe piele.

Dior și “Harvard General Clinical Unit for Research Trials in Skin” au colaborat strâns pentru a crea Dior Homme Dermo System. Au fost evaluate din punct de vedere cosmetic produsele pe un eșantion de 50 de bărbați. Au fost implementate descoperirile științifice, conform fișei pielii masculine. A fost devoltată o tehnologie unică derivată din cercetarea fundamentală și experimentală pe arhitectura tisulară și protecția celulară a pielii masculine, iar gama Dior Homme Dermo System se bucură de cele mai noi inovații tehnologice.

Laboratoarele LVMH a prezentat două funcții decisive în calitatea pielii bărbaților:

I. Reînnoirea celulelor epidermei și a componentelor pielii.
II. Protecția și creșterea elasticității în prezența diferitelor forme de stres al factorilor de mediu pentru piele.

Pentru a răspunde acestor diagnoze, au fost selectate două ingrediente active datorită acțiunilor lor sinergice și cumulative:

I. β-ecdysone pentru a ajuta la repararea pielii și a-i îmbunătății microrelieful.
II. Vitamina E fosfat pentru a netezi pielea și a-si spori protecția.

Linia de produse se împarte în două categorii:

[dt_fancy_title title=”Curățare și pregătire” title_size=”big”]

Aceste produse sunt create pentru a elimina sebumul, celulele moarte, impuritățile și orice urmă de machiaj ce ar putea să rămână la suprafața pielii, facilitând hidratarea ideală. Esențiale în pregătirea pielii, ajută la sporirea receptivității epidermei pentru următoarele produse de îngrijire, eventual de machiaj. Loțiunea After-Shave calmantă și Gelul de curățare micro-purifiant.

[dt_fancy_separator separator_style=”dashed”]
[dt_fancy_title title=”Activare” title_size=”big”]

Linia Dior este plină de ingrediente cu acțiuni țintite în a ajuta la menținerea și sporirea capitalului de frumusețe al pielii, respectând în același timp echilibrul natural. Îmbracă pielea în plăcere și confort. Oferă pielii promisiunea de a-i arăta frumusețea astăzi și de a o clădi pe cea de mâine. Linia conține un Ser de fermitate și anti-oboseală pentru ochi, un balsam hidratant regenerant, o emulsie hidrantă revigorantă și o cremă pentru păstrarea fermității pielii.

[dt_fancy_separator separator_style=”dashed”]