Hidratare din inima florilor – DIOR Hydra Life

Linia de îngrijire Hydra Life de la Dior este una deja devenită iconică pentru brand. Este un nou tip de hidratare, descoperit chiar în inima grădinilor Dior. Hidratarea oferită de produsele din gamă infuzează pielea și îi sporește frumusețea naturală, prelungind în mod activ aspectul tânăr.

Vedeta formulelor este un concentrat floral. Acționează chiar în inima pielii, de la celulă la celulă, oferind hidratare activă în profunzime. Acest concentrat este îmbogățit cu puterea de reglare spectaculoasă a florii de in, capacitatea petalelor, inițial răsucite în boboc, de a deveni netede la înflorire fiind inspirația oferită de natură. În mod similar, Hydra Life netezește în profunzime și uniformizează imperfecțiunile care fac porii să fie măriți.

Dior este un deschizător de drumuri în domeniul hidratării pielii, bazându-se pe marile descoperiri științifice și cercetări medicale pentru a le aplica în domeniul îngrijirii peilii. Acesta este cazul descoperirii Aquaporinelor, canalele de hidratare dintre celule. Descoperirea lor a fost răsplătită cu premiul Nobel în 2003, după 10 ani ce cercetare.

Încă din 1998 cercetătorii Dior au explorat Aquaporinele din piele și aplicabilitatea lor în domeniul cosmetic. Au demonstrat existența acestor canale în epidermă, AQP3, ce facilitează transportul apei prin membranele fiecărei celule. Gama Hydra Life conține extracte florale din Grădinile Dior ce vizează și stimulează Aquaporin 3 și Aquaporin 9, recent descoperită, un canal aflat mai spre suprafața pielii, pentru a facilita furnizarea apei către toate nivelurile pielii, oferind astfel hidratare în profunzime, vizibilă instant și de durată.

După 15 ani de cercetare Dior Science a publicat 27 de lucrări despre Aquaporine și hidratare, a cerut două patente pentru ingrediente active ce stimulează și acționează asupra Aquaporinelor din piele.

În centrul formulei unice a gamei Hydra Life stă un ser compus din trei extracte florale, cheia eficienței produselor. Aceste extracte funcționează într-o sinergie completă, bazându-se pe proprietăți unice:

– Jisten din Uzbekistan stimulează direct Aquaporinele 3 (AQP3), mărind nivelul de hidratare

– Nalba din Anjou mărește eficiența Aquaporinelor 9 și stimulează reînnoirea celulelor epiteliale.

– Centella din Madagascar restaurează elasticitatea pielii prin activarea sintezei de colagen din derm.

Acest ser semnătură, trio-ul floral Hydra Life, este eficient în mod excepțional în asigurarea nivelului optim de hidratare al pielii, oferind frumusețe și tinerețe.

Casa Dior este inventatoarea cosmeticelor care răsfață simțurile. Printre variatele texturi, cele Hydra Life sunt în mod cert ambasadorii paletei creative. Geluri fondante, balsamuri învăluitoare, texturi proaspete de sorbet și creme bogate pentru răsfăț, toate produsele de îngrjjire Hydra Life sunt inimitabile. Evocă voluptate și emoție cu formule create special pentru fiecare tip de piele și pentru orice perioadă a anului.

De la spume delicate pentru curățare la texturi bogate în cremele de hidratare, printre produsele Hydra Life se află cele ideale pentru orice femeie care își dorește îngrijire de top pentru pielea sa.

[dt_fancy_title title=”Descoperă produsele din gama DIOR Hydra Life”]