Mitica Apă de BOTOT

Botot, marca regilor, revine cu formula sa autentică, pentru o igienă orală ireproșabilă.

Cu Botot, apa de gură a obținut aprecieri

În 1755 se naște Apa de gură Botot, creată pentru regele Louis XV (Ludovic XV) de către Edme Francois-Julien Botot, chirurg-dentist, medicul regelui.

Având extracte de plante și ierburi supuse unei îndelungi macerări, această apă benefică este propusă de către Dl. Botot pentru a opri apariția scorbutului pe gingii și a împrospăta respirația.

Curând, Marie-Antoinette și curtenii, întreaga curte este încântată de această inovație franceză dedicată igienei orale, iar eficacitatea ei este recunoscută de către Societatea Regală de Medicină. Ne place mai mult un suveran (conducător) cu o respirație proaspătă și un zâmbet frumos!

După 250 de ani, legendara Apă de gură Botot nu are vârstă. Din contră, formula sa naturală eficientă continuă să cucerească gurile și inimile.

Cu Botot, îngrijirea buco-dentară este cu adevărat autentică grație unei formule cu ingrediente naturale tradiționale – alcool, esențe de mentă, scorțișoară, cuișoare – recunoscute de peste 2 secole pentru eficacitatea lor!

Știați că?

Atâta timp invidiată, și copiată, dar niciodată egalată! Când a fost comercializată la sfârșitul secolului al XVIII-lea, succesul Apei de gură Botot a fost atât de mare încât au fost foarte mulți imitatorii și falsificatorii care au încercat imediat să creeze imitații slabe calitativ!

Pentru a atenționa consumatorii de posibilele înșelătorii, Botot a aplicat pe sticlă sloganul latin ”Cui fidas vide” care semnifica “Vedeti în cine aveți incredere”! O vorbă de duh care să le poată reaminti că numai originalul este demn de incredere…

BOTOT Apa de gură zilnică 500 ml

Ingrediente active naturale și gustul bun de altădată pentru o apă de gură întotdeauna regală!

Botot oferă o noutate: eficacitatea formulei istorice se regăsește acum și într-o apă de gură zilnică ce se utilizează nediluată!

Apa de gură zilnică Botot cu esențe naturale:

Oferă o igienă orală perfectă, grație agenților săi antibacterieni de origine naturală,
Împrospătează durabil respirația, cu gustul său unic de scorțișoară, cuișoare și mentă, semnătura mărcii.
Cum se utilizează Apa de gură zilnică Botot?

Mai practică decât autentica Apă de gură concentrată Botot, care trebuie diluată pentru utilizare, Apa de gură zilnică este gata de folosit.

În completarea periajului, de 2 ori pe zi, este suficient să turnați ½ de pahar și să clătiți gura timp de 30 de secunde înainte de a scuipa.

Ingrediente active originale din comorile naturii cu beneficii dovedite

Scorțișoara: recunoscută de toată lumea pentru aroma sa. Dar cunoscătorii știu că ea are și puternice proprietăți antibacteriene!

Cuișoarele: sunt renumite de multă vreme pentru proprietățile lor antiseptice și analgezice. Eficacitatea lor contra durerilor dentare este radicală!

Menta: cu proprietățile sale analgezice, anti-inflamatorii și stimulatoare, este vedeta plantelor medicinale. Acțiunea sa împrospatanta o face ingredientul principal din Botot.

Autentica Apă de gură concentrată Botot

Aproape neschimbată de la creare, Apa de gură Botot este un concentrat ce trebuie diluat, întotdeauna compusă din alcool etilic de 80° și esențe naturale de mentă, scorțișoară și cuișoare. Ea ajută la menținerea unei igiene orale perfecte și a unei respirații proaspete pe durata întregii zile.

Cum se utilizează Apa de gură concentrată Botot?

Nu se utilizează în stare pură! Se toarnă câteva picături într-un pahar cu apă și se clăteste gura după periaj.

Un produs cult într-un flacon vintage delicios

Pasta de dinți Botot

De mai bine de 200 de ani, pasta de dinți Botot face parte din primele paste de dinți sub formă de pastă, nu sub formă de pudră. O revoluție a momentului!

Compusă acum din esențe naturale de anason, mentă și fluor, pasta de dinți Botot aduce toată eficacitatea și autenticitatea ce poartă semnătura Botot. Ea împrospătează durabil respirația, crește rezistența dinților și previne apariția cariilor și a plăcii dentare.

O pastă de dinți inspirată direct din formula originală pentru o igienă orală 100% Botot.

Toate produsele Botot sunt disponibile în farmacii și parafarmacii. Vrei și tu aceste produse în farmacia ta? Contacteaza importatorul EXPERT COSMETICS la office@expertcosmetics.ro sau la numărul de telefon 031.805.61.49.

Products InbrandBOTOT,