Experții în îndepărtarea părului facial al femeilor prezintă Finishing Touch Flawless™

Experții în îndepărtarea părului facial al femeilor prezintă Finishing Touch Flawless™, produs menit să schimbe categoria din care face parte și să fie noul standard în îndepărtarea părului facial al femeilor

Finishing Touch®, creatorul dispozitivului numărul unu în lume de îndepărtare a părului facial al femeilor, a lansat noul său produs revoluționar, Flawless™. Acest dispozitiv inovator de îndepărtare a părului facial arată asemenea unui ruj sofisticat, dar te scapă instantaneu și fără durere de firele nedorite de păr de deasupra buzei, de pe bărbie sau de pe obraji, fără iritație, înroșire sau fire crescute sub piele.

Menit să facă alte metode de îndepărtare a părului facial, precum smulgerea, epilarea cu aparatul sau cu ceară, să pară învechite, Flawless™ are la bază revoluționara tehnologie ButterflyTM care te scapă la nivel microscopic de firele de păr. Sigur și discret adăpostită sub capul placat cu aur de 18 karate, această tehnologie nu ajunge niciodată în contact cu pielea delicată a feței. Aprobat dermatologic, dispozitivul Flawless, placat cu aur de 18 karate, este hipoalergenic, poate fi folosit în deplină siguranță indiferent de tipul de piele sau de nuanța acesteia și este suficient de blând pentru a fi folosit în fiecare zi. Ledul încastrat are grijă să nu mai rămână niciun fir de păr.

„Ne-a luat zece ani în care să înțelegem ce-și doresc și ce au nevoie femeile referitor la îndepărtarea părului facial ca să putem crea Flawless, dar am reușit să concepem un instrument cosmetic cu o estetică specială care să devină noul standard în îndepărtarea părului de pe față.  Cu designul său subtil și elegant, inspirat de un ruj clasic, Flawless poate fi folosit oricând și oriunde, fără timpi intermediari în care femeile să aștepte să le crească din nou părul pentru a-l îndepărta.” – Andy Khubani, Chief Executive Officer la Ideavillage Products Corp și creator al Finishing Touch Flawless

Flawless funcționează pe bază de baterii și este ideal în călătorie sau pe măsuța de toaletă. Pentru mai multe informații, vizitează FinishingTouchFlawless.com.