Agent de ingrosare non-toxic ce ofera produselor o buna galenicitate.
Acrylates/C10 30 Alkyl Acrylate Crosspolymer actioneaza ca un agent filmogen si de crestere a vascozitatii. Avand proprietati antibacteriene si de stabilizare, acest copolimer are o raspandire larga in industria cosmetica, fiind utilizat in formularea produselor de ingrijire si curatare ale tenului, parului si in cele de protectie impotriva radiatiilor UVA/UVB.