Încinge atmosfera cu aceste nuanțe arzătoare de la Urban Decay.

Dacă înainte credeai că paleta Naked de la Urban Decay este sexy, ține-te bine, căci lucrurile au ajuns la nivelul următor. Iar acest nivel este Naked Heat, cea mai fierbinte paletă Naked de până acum. Cedează în fața vâltorii momentului cu aceste 12 nuanțe nou-nouțe, de culoarea ambrei, fără de care nu mai poți trăi – printre care maroniu cald, portocaliu inchis și arămiu intens.

Colecția Urban Decay Naked Heat include și 3 nuanțe noi Vice. Inspirându-se de la gama de culori calde și sexy, UD a făcut un pas mai departe prin crearea acestei colecții de rujuri în ediție limitată. De la Fuel (crem cald, ca de piersică) la Heat (roșu-auriu metalizat) și Scorched (arămiu metalizat), aceste nuanțe sunt intense ca atare și arată și mai impresionant dacă sunt potrivite cu cele din paleta de nuanțe neutre, de culoarea ambrei. Chiar dacă aceste nuanțe au fost create pentru a se potrivi cu Naked Heat, o să-ți placă să le porți cu orice. Și sunt toate atât de absurd de atrăgătoare, că o să le vrei neapărat iar și iar. Aceste nuanțe de ruj vor dispărea într-o clipită – așa că ia-le acum, altfel riști să rămâi fără ele!

Încinge atmosfera cu aceste două nuanțe noi și arzătoare de 24/7 Glide-On Eye Pencil de la Urban Decay. Formula rezistentă la apă alunecă ușor, rămâne cremoasă și este foarte durabilă. Extrem de saturată, formula conține ingrediente hidratante, printre care ulei de jojoba, vitamina E și ulei de semințe de bumbac. UD a creat creioanele de ochi în ambalaje care să le reflecte culoarea, așa că e ușor să găsești exact nuanța pe care o cauți. Când creionul tău 24/7 Eye Pencil începe să se tocească, folosește Grindhouse Double Barrel Sharpener, ascuțitoarea dublă de la UD, care să-i redea vârful perfect.