Textură pulverulentă ușoară pentru un aspect mat bine controlat. Timp de 12 ore*, Diorskin Forever Extreme Control asigură un aspect absolut controlat al tenului.

Acest fond de ten nou și compact asociază toate extremele: un aspect extra-mat, luminozitate, rezistență, confort și un efect de îngrijire pentru a face pielea să arate zi de zi tot mai frumoasă. Recomandarea lui Peter Philips, make-up artist: „Îmi place în mod deosebit să folosesc acest fond de ten compact pentru retușuri sau pentru a aplica un strat foarte fin pe întreaga față dimineața.” La contactul cu pielea, pulberile ultra-absorbante ajută la atenuarea oricărei luciri de grăsime, pentru un aspect extra-mat fără cusur. Datorită texturii sale extrem de fine și capacității de a rezista, produsul asigură un efect impecabil, fără să compromită confortul. Esența îngrijirii stă în „efectul de închidere a porilor” care ajută la rafinarea pielii în profunzime, făcând-o să arate zi de zi tot mai frumoasă, ca reechilibrată.

Diorskin Forever Extreme Control poate fi folosit ca atare dimineața după aplicarea cremei hidratante sau pentru retușuri pe parcursul zilei.

Pentru o acoperire mai intensă, mai poate fi utilizat la final, după aplicarea de Diorskin Forever Fluid Foundation. Având o gamă largă de opt nuanțe, Diorskin Forever Extreme Control asigură culoarea ideală pentru toate tonurile de piele. Creat pe baza expertizei Dior în machiajul profesional, buretele aplicator ridică rezultatul la următorul nivel, fiind foarte dens și asigurând o aplicare perfect uniformă. Este uluitor de confortabil și de moale la atingere, respectând total textura pielii. Acest fond de ten incredibil de fin și de compact lasă un film subțire pe epidermă, având efect de matifiere, fără efect de pudră sau de mască. Este controlată lucirea tenului, care rămâne extra-mat, dar fără afectarea luminozității, pentru o perfecțiune modernă totală.

*Test instrumental după aplicarea produsului, efectuat pe 20 de femei.