CULOARE INTENSĂ ÎN NUANȚE MATE, SATINATE ȘI METALICE.

Rouge Dior s-a reinventat încă o dată cu o primă formulă de ruj lichid având multiple efecte și un impact surprinzător al culorii. Acoperire 12 ore*, rezistență și confort: o adevărată bijuterie disponibilă în trei nuanțe vibrante: mat, metalic și satinat. Formula sa lichidă este un amestec special de ceară minerală, pudră ultra-fină de siliciu și uleiuri care să dea forță culorii și să alunece perfect pe buze, pentru un rezultat durabil. Calități considerate cândva incompatibile sunt acum reunite în Rouge Dior.

Pentru o culoare mai îndrăzneață și o rezistență mai îndelungată, începe prin a contura buzele și dă-le apoi cu baza Dior Contour. După aceea aplică rujul lichid direct, cu ajutorul aplicatorului de mare precizie. „Ideea e de a crea un ruj lichid cu nuanțe impresionante mate, satinate și metalice și de a dezvolta o gamă de culori care să se potrivească oricărei nuanțe de ten”, explică Peter Philips.

Gama de nuanțe are 4 culori emblematice:

– iconicul 999 Matte este transformat într-o formulă lichidă care să dezvăluie o parte și mai pasională a femeii Dior.

– tendința către natural este exemplificată prin 614 Jungle Matte, odă închinată lui Mitzah Bricard care a fost muza lui Christian Dior și a inspirat „Jungle”.

– 979 Poison Metal, purtat de Natalie Portman și care înarmează femeia Dior cu arme și mai atrăgătoare de seducție.

– delicatețea rozului Miss Dior, întruchipat în 162 Miss Satin, pentru a le oferi femeilor un zâmbet splendid.

Purtând mereu creativitatea cu un pas mai departe, Peter Philips pune la dispoziție o colecție de patru nuanțe extreme în culori neașteptate, de la un negru absolut misterios la un argintiu holografic. Dotat cu un rezervor care asigură o cantitate exactă de produs, aplicatorul fin este ideal pentru conturarea cu precizie a buzelor. Culoare intensă și durabilă, indiferent de efect: mat, satinat sau metalic.

*Test instrumental pe 20 de subiecți.