Thumbnail

Povestea DECLÉOR a inceput acum 40 de ani din mixul energiei si pasiunii.

In momentul lansarii brandul se numea CLEOR (Clé en Or sau cheia de aur ce deschide templul frumusetii) iar fiecare produs era conceput pentru corp, piele si spirit si avea la baza o abordare holistica a frumusetii.

Aceasta aventura minunata a inceput din pasiunea unei echipe formata dintr-un estetician, un medic, un profesor de shiatsu si un fantastic aromaterapeut si fizioterapeut. Astfel a aparut o gama de produse 100% pure, 100% naturale si fara conservanti. Cunoscute drept AROMESSENCE™ serurile zilnice recomandate a fi aplicate inainte de crema de zi au devenit imediat un succes.
Dupa 10 ani CLEOR a devenit DECLÉOR, marcand un punct de schimbare.

In 1990 beneficiile Aromaterapiei au fost recunoscute in plan international iar acest lucru a intarit statutul gamei AROMESSENCE™. Popularitatea produselor profesionale a crescut rapid in retelele de saloane si spa-uri.

In 2000 alaturarea la grupul Shiseido a permis dezvoltarea departamentului de cercetare si dezvoltare si extinderea in Asia.

Astazi, DECLÉOR este cel mai mare brand cosmetic de Aromaterapie si se adreseaza femeilor care isi doresc o abordare holistica a frumusetii si a ingrijirii personale.

Showing the single result