Thumbnail

Din 1997, Alterna a fost pionierul ingrijirii de lux a parului. Oricare este nevoia parului, brandul Alterna a fost conceput pentru consumatorul care nu trebuie sa aleaga intre produse cu rezultate demonstrate, produse de salon, produse naturale sau produse cu ingrediente sigure pentru par si scalp. Astfel, atributele Alterna sunt: Pure. Eficienta demonstrata. Profesionale.
Alterna – produse de ingrijire pentru par PURE

Caviar, Seasilk, Bamboo, Kendi Oil – gamele Alterna utilizeaza ingrediente pretioase cu beneficii importante pentru par si scalp. Produsele nu contin ingrediente precum parabeni, sulftati, ftalati si alte substante nocive. Ambalajele sunt reciclabile iar practicile de comert sunt echitabile.

Alterna – produse de ingrijire pentru par cu EFICIENTA DEMONSTRATA

Consumatorii merita produse performante ce isi tin promisiunile. Timp de 15 ani, Alterna a dezvoltat tehnologii care au fost supuse testelor clinice si testelor de siguranta. Rezultatul este o colectie de produse inspirata din natura si care utilizeaza tehnologii unice precum Enzymetherapy®. Acest sistem enzimatic imbunatateste absorbtia ingredientelor cheie pentru o productie optima de keratina.
Alterna – produse de ingrijire pentru par PROFESIONALE

Transformari fara compromisuri, expertiza profesionistilor, sunt atribute care au construit autoritatea brandului Alterna. Produse de ingrijire performante care indeplinesc standardele de exigenta ale profesionistilor in domeniu pentru a livra inovatie, expertiza saloanelor si clientilor acestora.

Showing 1–12 of 45 results