Thumbnail

Lansat în 1994, American Crew a devenit un brand de referință în îngrijirea masculină. Cu un angajament pentru zona de îngrijire bărbătească, brandul își propune să aducă mai mulți bărbați în saloanele specializate, oferindu-le o experiență nouă și o cale de a încorpora stilul în viața lor de zi de zi.

Multe frizerii au dispărut în anii ’80 și ’90, luându-le locul saloanele ce oferă servicii cu specific feminine. Însă timpurile se schimbă și bărbații sunt din nou în atenție.

American Crew a constatat că există un număr tot mai mare de bărbați care sunt interesați de felul în care arată și vor să fie mereu la înălțime. Acest trend de conștientizare a imaginii personale este ascendent, vizând bărbați de toate vârstele și din toate mediile.

Brandul este mai mult decât un simplu furnizor pentru saloanele specializate, este un reper în istoria îngrijirii masculine. Este cel mai important brand de salon creat special pentru bărbați, în concordanță cu nevoile stiliștilor. American Crew continuă să fie una dintre cele mai inovative și interesante companii. În întreaga lume lansează în premieră noi stiluri și trenduri, dar și cele mai interesante produse, create exclusive pentru bărbați.

Misiunea American Crew este de a oferi bărbaților și stilștilor lor toate uneltele necesare pentru a crea un look masculin și cu stil în fiecare zi.

Showing 1–12 of 24 results