Thumbnail

Parfumurile Amouage reflectă minunata moștenire și artă a creației de parfumerie de peste 30 de ani. Un brand internațional de lux, Amouage este devotat ideii de a crea parfumuri fine, cu mixuri de ingrediente rare de cea mai bună calitate, provenind din întreaga lume. Condusă de David Crickmore, Casa Amouage are o abordare inventivă și intens creativă pentru toate parfumurile sale. Din 2006, Crickmore și directorul creativ Christopher Chong au reinventat brandul și l-au transformat într-un brand de lux dezirabil la nivel global.

Astăzi Amouage prezintă o integritate creativă de necontestat, împreună cu o prezență internațională în creștere. Parfumurile sunt create prin inspirația lui Christopher Chong și formulate de parfumieri de top din Paris, Grasse, Geneva și New York. Parfumierii pe care Chong îi alege au o înțelegere intimă a creativității și știu că brandul creează propriile tendințe, nu le urmează pe cele generale.

Portofoliul aromat Amouage este compus din 36 de parfumuri. Cele mai recente lansări sunt parfumurile Journey. O aromă floral-fructată cu acorduri de piele și note enigmatice pentru femei și un parfum ce portretizează o metamorfoză, lemnos-condimentat, cu un joc clar-obscur de luminozitate ce intrigă pentru bărbați.

Amouage a introdus un nou etalon al creativității cu Library Collection. O colecție de 8 lucrări, fiecare având un număr. Colecția de baie și corp completează linia de parfumerie cu săpunuri, creme de mâini, geluri de duș, loțiuni și creme de corp. O colecție de parfumuri ambientale și lumânări parfumate completează universul aromat Amouage cu delicii pentru casă.

Linia de produse și accesorii din piele, manufacturate de artizanii italieni cu piele de cea mai bună calitate și piele exotică completează gamele Amouage.

Astăzi, Amouage deține 15 boutique-uri în Londra, Roma, Kuala Lumpur, Dubai, Abu Dhabi, Bahrain, Muscat, Jeddah , Kuweit, ultimele deschideri având loc în 2014 în Doha și Abu Dhabi. Parfumurile casei se vând în 65 de țări în parfumerii selecte.

Captivante, colecțiile Amouage sunt sinonime cu un stil de viață încrezător și sofisticat. Cei care aleg aceste parfumuri nu se tem să iasă din mulțime și să caute ceva special, diferit, neobișnuit, apreciând adevărata artă a creațiilor parfumate de cea mai bună calitate.

Showing 1–12 of 99 results