Thumbnail

Pe podium, designerul Anna Sui este renumit pentru folosirea iscusita a materialelor si texturilor, dar si maiestria in combinarea imprimeurilor. Poseda un simt al feminitatii elegant si putin intunecat, pe care il etaleaza in tot ceea ce creeaza, de la hainele si accesoriile din magazinul ei din SoHo pana la linia de machiaj.

Inca de la inceputul anilor 80 a jucat un rol important in lumea Fashion Week de la New York, printre prietenii sai numarandu-se legend ale industriei, ca Steven Meisel, Garren, François Nars si Naomi Campbell. De-abia in 1999 isi dezvolta linia de machiaj. Ambalajele reflecta lumea sa interioara, fiind de un negru lacuit si ornate cu trandafiri si detalii suprinzatoare. Produsele sale trezesc dorinta de a le colectiona si oricine si-ar dori sa le aiba pe masa de machiaj.

Anna este o maestra a contrastelor: intunecata si incantatoare, jucausa si avantgardista in acelasi timp. De la piciorusele in forma de gheara ale pudrierelor la aroma intoxicanta de trandafiri pe care o emana lacurile sale de unghii, fiecare produs este o bucatica de rai. Folosirea fiecarei piese face femeile sa se simta speciale, cu adevarat frumoase, transportate pentru cateva momente in lumea incantatoare Anna Sui.

Colectiile sale ne poarta intr-o lume a creativitatii fara precedent in lumea fashion. Amestecarea stilurilor vintage cu obsesiile cultural actuale face ca hainele ei sa fie la moda si originale intr-un mod exuberant. Este intr-o cautare continua de idei si provocari, ceea ce o face sa fie mereu cu un pas in fata. Stilistii si editorii cauta mereu noi directii pornind de la ea, fiind un adevarat trendsetter. Prezentarile ei de pe catwalk debordeaza de energie si creativitate, iar show-ul sau este mereu apogeul New York Fashion Week.

Showing 1–12 of 18 results