Thumbnail

Încă de la crearea sa în 1981, Casa Annick Goutal a devenit un jucător important în piața de parfumuri de lux. O casă de parfumieri susținută de moștenirea lăsată de fondatoarea Annick Goutal, al cărui nume este sinonim cu emoția, cunoașterea, excelența și arta de a trăi în stil francez.

Filosofia casei este: “Când moștenirea devine atemporală: Emoție pură”.

Misiunea casei este de a le oferi clienților șansa de a experimenta emoția pură. O experiență unică și extraordinară, creată în așa fel încât fiecare poate descoperi lumea parfumeriei franceze de rang înalt. O artă a emoției și creației, o întrupare a locurilor și produselor magnifice ce promovează descoperirea și împărtășirea emoției.

Annick Goutal își dorește să împărtășească istoria sa bogată în emoție și excelența moștenirii lor de creații olfactive pentru a oferi un moment atemporal de fericire și poezie, o pauză încântătoare de la viața de zi cu zi.

Din 2013 casa Annick Goutal a realizat o revoluți pașnică, optând pentru transformarea ușoară a brandului spre un nou capitol. O transformare ca o gură de aer proaspăt, păstrând însă valorile și puterea emoțiilor, moștenirea care i-a consacrat.

Brandul oferă 9 colecții de parfumerie: feminine, masculine, soliflore, flacoanele fluture, aromele Generous, gama de baie și de înfrumusețare, gama pentru casă și cea Splendide, alături de colecția de ape de colonie.

Noul look al casei împletește aspectul contemporan atât în oferta de parfumuri cât și în amenajarea boutique-urilor.

Showing 1–12 of 25 results