Thumbnail

BOURJOIS Un Brand Nascut Sub Semnul Teatrului

Totul a luat nastere in 1863 pe marile bulevarde ale Parisului cand fondatorul – actorul si cosmetologul Joseph-Albert Ponsin – produce cosmetice si parfumuri destinate actritelor.

In anul 1868 Ponsin incredinteaza intreaga sa activitate lui Alexandre-Napoleon Bourjois sub mainile caruia compania devine cunoscuta la nivel international.

Daca primele produse au fost sub forma de baton in diferite nuante, dedicate exclusiv actritelor, cu timpul paleta de cosmetice s-a extins rapid, rafinamentul si varietatea machiajului bucurandu-se de succes si dincolo de cercul actorilor.

Secretul succesului consta in modul in care aceste produse erau obtinute: compozitie alcatuita dintr-un complex de pudre si apa. Mixtura obtinuta era asezata in forme speciale si lasata la uscat timp de 48 ore. Tehnica, in totalitate manuala, a disparut in anii ’70, atunci cand cuptoarele au inlocuit « camerele de uscare », insa procedeul traditional de coacere s-a pastrat.
In anul 1898, Bourjois detinea un catalog cu peste 700 de referinte

Bourjois devine parte integranta in procesul de emancipare a femeilor, sprijinindu-le in noul mod de a se machia si de a-si afirma propria personalitate.

Brandul Bourjois continua si astazi sa inoveze, sa creeze si sa dezvolte produse feminine care simplifica frumusetea, oferind un look indraznet, dar intotdeauna de bun-gust si usor de realizat.

Totodata permite fiecarei femei sa isi exprime cu tarie propriul stil si creativitatea la un pret accesibil.
Brand-ul Bourjois este sinonim cu calitatea, culoarea si acel “joie de vivre”

Prin design-ul practic (cutiutele rotunde) si vesel, Bourjois este considerat pionierul conceptului de produse de make-up “on the go”. Culoarea este un accesoriu de moda in sine. Bourjois lanseaza noi look-uri in fiecare sezon: uneori indraznete, dar intotdeauna de bun-gust. O adevarata arta…care sa inspire mereu.

Machiajul este o expresie a feminitatii, iar feminitatea reprezinta o forta.

Daca produsele Bourjois incurajeaza femeile sa isi afirme feminitatea, personalitatea si chiar creativitatea, atunci eforturile vor fi pe deplin recompensate. Este ceea ce ne motiveaza mereu…

Echipa Bourjois, in proportie de 90% femei, dezvolta constant produse de calitate, asigurandu-se ca acestea raman totodata la preturi accesibile.
150 ani de experienta Bourjois garanteaza un inalt nivel de “savoir -faire”.

Showing 1–12 of 73 results