Thumbnail

Pentru Clarins totul a început în Paris în martie 1954, când Jacques Courtin-Clarins a deschis primul institut, din convingerea că sentimentul de bine și fericirea sunt legate intrinsic de frumusețe. O viziune holistică îndrăzneață pe care a exprimat-o și a aplicat-o în premieră. Era o perioadă în care celebritățile tocmai începuseră să-și expună corpurile pe coperțile revistelor, era libertății fizice și psihice, o revoluție în care Jacques Courtin-Clarins a jucat un rol important, spunându-le femeilor “Da, sunteți frumoase!”

În Franța, unde îngrijirea pielii a fost mereu o prioritate, Clarins a înregistrat succes imediat. Vestea s-a răspândit și produsele au devenit disponibile în întreaga lume. Astăzi, Clarins continuă să creeze și să producă în Franța, rămânând fidel filosofiei originale – ascultarea nevoilor femeilor și înțelegerea lor, pentru a dezvolta produse sigure, naturale și eficiente în îngrijirea pielii.

Clarins este mai mult decât un brand, este o poveste de succes a unei familii extraordinare. Pasiunea pentru frumusețe și dedicarea se transmite din generație în generație.

Brandul selectează întotdeauna ingrediente naturale în favoarea celor chimice, dacă oferă același nivel de eficiență. Aceasta este regula de aur a tuturor produselor Clarins când cercetătorii creează produse noi. Clarins folosește peste 250 de extracte naturale din plante în formulele sale. Toate selectate cu atenție pentru eficiența lor și introduce în formule optime pentru a înfrumuseța orice femeie. Fiecare ingredient este obținut cu grijă pentru natură și păstrând biodiversitatea planetei.

Inovația constant vine în sprijinul femeilor de pretutindeni, perfectarea formulelor este continuă. Cu acest obiectiv în minte, Clarins a creat multe produse revoluționare pentru prima dată, produse ce oferă rezultate reale, cu texture variate și tehnici de aplicare ce le sporesc eficiența.

Inovațiile îndrăznețe și formulele pionier sunt constant reinventate, best-seller-urile trec testul timpului.

Spa-urile pentru piele Clarins sunt răspândite în întreaga lume și își mențin exclusivismul prin metodele de aplicare ce sporesc eficiența produselor.

Clarins susține comunitățile locale și achiziționează ingredientele în concordanță cu principiile de comerț echitabil. Respectă generațiile actuale și pe cele viitoare, fiind un brand dedicat respectării și protejării mediului.

Showing 1–12 of 83 results