Thumbnail

Din ce in ce mai multi oameni se reintorc la principiile naturale si la forta binefacatoare a plantelor. Pentru ei, realizam comprimate, siropuri, ceaiuri, tincturi, pulberi si gemoderivate 100% naturale, cu ingrediente de cea mai buna calitate si cu efect terapeutic ridicat.

Retete stravechi si inovatii noi

Romania are cea mai bogata flora spontana de plante medicinale si probabil cea mai veche traditie de vindecare cu ajutorul leacurilor naturale din intreaga Europa. Acest tezaur de retete bazate pe plante de leac este atent studiat la Dacia Plant si sunt scoase in permanenta la lumina noi intrebuintari ale plantelor medicinale. Fiecare secret astfel descoperit trece prin furcile caudine ale studiilor stiintifice si daca eficacitatea sa este demonstrata, ajunge intr-un produs original Dacia Plant.

Plante atent alese

Plantele folosite in produsele Dacia Plant sunt cultivate in culturile bio ale companiei sau sunt achizitionate din reteaua de producatori parteneri, tocmai pentru a ne asigura ca intrunesc cele mai exigente standarde de calitate. Crescute, culese, uscate si pastrate dupa reguli exigente, plantele isi pastreaza intregul complex de substante bioactive.

Controale riguroase

Produsele Dacia Plant sunt produse intr-un spatiu controlat computerizat de o unitate HVAC, care monitorizeaza si regleaza parametrii de clima (temperatura, umiditate si puritatea aerului). Atmosfera pura este asigurata de filtrele HEPA H14 care retin microorganismele in proportie de 99,999%. Avem cele mai bune conditii pentru a produce suplimente care respecta standarde inalte de siguranta si eficienta.

Exigenta

Nu facem niciodata compromisuri. Comprimatele Dacia Plant contin cea mai mare cantitate de substanta activa si nu sunt impachetate in capsule de origine animala sau sintetice. O mare parte din tincturile noastre sunt produse folosind un procedeu de dubla extractie care sa ofere o eficienta superioara. Am creat si tincturi fara alcool care sa poata fi administrate si copiilor.

Showing 1–12 of 17 results