Thumbnail

Giorgio Armani și-a reinterpretat simțul modei și viziunea estetică într-un univers de parfumuri, machiaj și îngrijire. Eleganța este cheia: frumusețe, simplitate și calitate. Toate acestea sunt livrate prin produse fabricate din cele mai bune materiale, concepute să ofere o sofisticare minimalizată și atemporală.

Pornind de la Haute Couture la frumusețe de designer, semnătura lui Giorgio Armani se vede prin piese esențiale create din ingrediente excepționale. Și din credința că frumusețea și caracterul practic se îmbogățesc reciproc.

Parfumurile Giorgio Armani sunt construite în jurul unui concept aromat simplu, interpretând cele mai prețioase ingrediente ale lumii prin imaginația creativă a a celor mai talenteți parfumieri. Unele sărbătoresc nautra, cum este miticul Acqua di Gio, cu perechea sa feminină, Acqua di Gioia. Asta în timp ce Code Man și Woman explorează mereu fascinantul teritoriu al seducției. Ultimele lansări ale brandului, parfumurile Si, sunt o revelație a feminității sofisticate Armani. Însă prin expertiza excepțională a liniei Armani/Privé  își găsește designerul cu adevărat expresivitatea “couture”. O viziune a parfumeriei de lux, separată în trei familii: “Les Eaux,” “La Collection” și “Les Mille et Une Nuits.”

Linia de machiaj Giorgio Armani este meticulos dezvoltată și aclamată în întreaga lume de makeup artiști pentru inovațiile constant. A devenit un maestru nedisputat al culorii. Un fond de ten Giorgio Armani este necesar în trusa de cosmetice, incontestabilul Face Fabric și revoluționarul Maestro Complexion Perfector având deja fani în întreaga lume. De la Crema Nera Extrema la Regenessence, linia de tratamente pentru îngrijire pielii folosește cele mai recente cercetări științifice pentru a capta puterea naturii în produse. Întotdeauna îndrăzneț, Giorgio Armani introduce și Rouge Ecstasy, primul ruj CC, cu o formulă revoluționară. Simplitate cu atenție la detaliu este cheia spre viziunea foarte personală a designerului privind frumusețea sublimă. Texturi unice ce pun în evidență o semnătură elegantă.

 

Showing 1–12 of 426 results