Thumbnail

De 180 de ani Guerlain a prețuit creatorii și artizanii care au explorat, inventat, îndrăznit și modelat, contribuind la excelența în domeniul frumuseții. O expertiză valoroasă pe care casa este mândră să o mențină.

Cele mai mici detalii ale parfumurilor Guerlain înseamnă ore de lucru într-o varietate de discipline. Creația olfactivă este supervizată de Thierry Wasser. Întreaga producție, de la umplerea flacoanelor la crearea concentratelor și detaliile de pe sticle, totul este transmis din generație în generația la casa Guerlain.

Brandul a dorit întotdeauna să păstreze expertiza și talentul artizanilor francezi și s-a implicat activ în păstrarea know-how-ului.

Surprinzător, magic, care inspiră emoție. Marca s-a dedicate creațiilor originale, îndrăznelii și frumuseții.

Încă din 1892, Guerlain și-a păstrat pasiunea pentru artă și a cultivat viziunile celor mai talentați artiști. Fiecare produs, fie parfum, machiaj sau îngrijire a devenit ocazia de a exprima emoție, de a marca un moment de plăcere.

Ca esteți, oamenii din spatele casei au făcut mereu un pas îndrăzneț înainte, spre culmi nedescoperite încă. Formule excepționale în ambalaje de designer, cu postere produse de artiști renumiți și boutique-uri de brand ce poartă amprenta marilor arhitecți și decorator de interior.

Pentru aproape două secole, Guerlain a rămas îndrăgostit de Frumusețe în toate formele și culorile sale. Încântare la cote maxime, cu tușe ingenioase și creații îndrăznețe.

Showing 1–12 of 445 results