Thumbnail

Himalaya Drug Co – remedii naturiste

Inca de la inceputuri, din anul 1930, compania indiana Himalaya Drug Co. s-a axat pe dezvoltarea unor remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa ii ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa. Folosind descoperirile de ultima ora si imbinand tehnologia cu sistemul traditional de medicina indiana – Ayurveda, cercetatorii de la Himalaya au facut din acest brand un lider de piata castigand increderea in intreaga lume.

Compania Prisum International Trading S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii).
Himalaya Suplimente alimentare

Gama de suplimente alimentare cuprinde produse cu ingrediente naturale (plante specifice zonei asiatice) ce previn si trateaza diferite afectiuni. Produsele sunt destinate atat adultilor, cat si copiilor. Dupa ani de cercetare si testare au fost lansate produse ca: Liv.52, Bonnisan, Mentat, Septilin, Gasex, Herbolax, Diabecon, Ayurslim, Cystone, Himplasia, Koflet, Diakof, Rumalaya, etc…, ce au castigat increderea cosumatorilor din intreaga lume.
Himalaya Produse de ingrijire personala

Gama de produse de ingrijire personala contine ingrediente active 100% naturale menite sa satisfaca toate nevoile consumatorilor prin diversitatea gamei oferite: ingrijire corp, ingrijire generala, ingrijire ten, ingrijire par. Prin plante atent selectionate ce intra in compozitia produselor, ingrijirea zilnica asigura mentinerea echilibrului si vitalitatii corpului.
Himalaya Gama pentru copii si bebelusi

Produsele gamei dedicate copiilor si bebelusilor contin ingrediente atent selectionate pentru pielea delicata a acestora. Produsele ajuta la cresterea armonioasa si sanatoasa a acestora.

Lantul de plafare Esenta Plant

Din anul 2009 compania Prisum International Trading isi extinde activitatea prin deschiderea unui lant de plafare, Esenta Plant, unde se prezinta si se comercializeaza o gama variata de produse naturiste.

Showing 1–12 of 32 results