Thumbnail

În anul 2005, după multe cercetări şi studii clinice aprofundate privitoare la efectele apei termale Herculane asupra pielii, a fost înfiinţată Ivatherm, prima companie românească de dermocosmetice dedicate pielii sensibile. Proprietăţile calmante şi antiiritante asupra pielii au fost demonstrate prin măsurători exacte ale inhibiţiei mediatorilor inflamaţiei. Aşa se explică atracţia deosebită pe care oamenii au avut-o dintotdeauna faţă de Herculane.

Echipele de dermatologi, alergologi, cercetători chimişti lucrează împreună având că obiectiv crearea de produse eficiente şi foarte bine tolerate. Produsele dermocosmetice Ivatherm sunt formule originale. Ivatherm utilizează ingrediente active din surse foarte bine controlate din punct de vedere al calităţii.

Concepute şi fabricate în Franţa, ţara cu cea mai mare expertiză în industria cosmetică, produsele Ivatherm sunt formule orginale ce conţin apă termală Herculane şi ingrediente active inovatoare, reprezentând ultimele descoperiri ştiinţifice în cosmetologie. Toate produsele sunt testate pentru a nu produce alergii sau coşuri (hipoalergenice, noncomedogene) şi testate dermatologic.

Stilul de viaţă modern ne impune mai mult decît îngrijirea tradiţională, o îmbinare a terapiilor clasice, a apei termale Herculane, cu terapii moderne folosind cei mai inovatori activi cosmetici. Creşterea numărului de alergii şi a frecvenţei pielii sensibile a devenit o certitudine. Ca urmare, a apărut nevoia creării de produse sigure, eficiente. Ivatherm aduce soluţii corective complete fiecărui tip de piele, ajutând-o să-şi regăsească durabil funcţionarea originală şi echilibrul fiziologic.

Obiectivul Ivatherm este să găsească soluţii ideale pentru toate problemele diferitelor tipuri de piele, indiferent de vârstă: pentru pielea uscată şi atopică a nou-născuţilor, pentru pielea grasă cu coşuri a adolescenţilor, pentru pielea uscată, matură şi ridată a persoanelor de peste 30 de ani, pentru pielea sensibilă şi cuperozică a persoanelor de peste 40 ani, pentru protecţia pielii împotriva efectelor nocive ale radiațiilor solare.

Angajamentul Ivatherm este de a crea produse cu adevărat eficiente şi foarte bine tolerate.

Showing 1–12 of 47 results