Thumbnail

KENZOKI a fost creat din dorința de a privi îngrijirea pielii într-o nouă lumină. O gamă de îngrijire pozitivă, care cumulează nu doar eficiența, ci și plăcerea aplicării produselor. Plante adunate cu grijă din Asia, formule de ultimă generație, texturi, arome și culori care oferă o paletă largă de senzații pentru piele pe care nu numai că ți-este drag să o privești, dar este și catifelată la atingere și parfumată la miros. O linie de produse de îngrijire senzorială și cu înalte beneficii. Produse care cu fiecare aplicare aduc plăcere tuturor simțurilor. KENZOKI reprezintă îngrijire senzorială de ultimă generație.
Lina de produse de îngrijire și cosmetice pentru față și corp este clădită în jurul a trei plante asiatice: lotus alb, floare de ghimbir și orez. Fiecare dintre acestea a fost aleasă pentru eficiență, aromă, senzația pe care o creează pe piele și starea pe care o transmite.
Linia de produse KENZOKI împreunează eficiența în îngrijire a acestor plante cu cercetare de ultimă generație în domeniul frumusețeii. Seva vitală pe care plantele o conțin este extrasă fără ajutorul substanțelor chimice și stă la baza fiecărei formule. Fiecare gamă de produse conține uleiuri esențiale, minerale și săruri într-un echilibru perfect. În completă armonie cu pielea, formulele optimizează eficiența ingredientelor active. Aceste ingrediente atent selecționate întrunesc nevoile pielii, fiind folosite dealtfel în mod tradițional în Asia de milenii.
Gama Daily Care are ca ingredient vedetă lotusul alb. Această gamă de produse esențiale pentru îngrijire oferă acele ingrediente de care pielea are nevoie zilnic pentru a-și păstra hidratarea, strălucirea și catifelarea. Linia de produse conține tot necesarul pentru îngrijirea pielii și a buzelor de dimineața până seara.
Belle de Jour este linia de produse anti-age global, tratând toate semnele de îmbătrânire ale pielii. Regenerată, pielea redevine catifelată, mai fermă, mai frumoasă și mai strălucitoare zi după noapte. Produsele pe care le oferă această linie vizează atât îngrijirea de noapte și cea de zi, dar pune accentul și pe zona specifică a ochilor.
Pentru regenerare intensă gama cu formulele bazate pe floarea de ghimbir este ideală. Formulele îmbogățite cu vitamine sunt concepute pentru pielea surmenată, cu aspect tern și obosit. Adevărați experți în regenerare, aceste produse netezesc, readuc luminozitatea pe ten și hrănesc pielea, într-un program de îngrijire absolut minunat. Gama de produse vizează tenul și ochii, dar și diferitele tipuri de ten.
Linia de îngrijire a pielii corpului se bazează pe extracte din orez. Și pe lângă faptul că oferă fiecărui utilizator o piele incredibil de frumoasă, îngrijirea nu se oprește aici. De la gât și până în vârful degetelor de la picioare, oferă la fiecare aplicare o miriadă de senzații de plăcere. Aromă senzuală, texturi care mângâie pielea și tehnici originale de aplicare. Toate simțurile cedează plăcerii pe care folosirea acestei game de produse o imprimă.

Showing 1–12 of 16 results