Thumbnail

Kneipp dezvoltă și produce cosmetice după concepte holistice. Produsele lor sunt orientate către nevoile specifice ale clienților și utilizatorilor. Cei cinci piloni ai filosofiei Kneipp sunt: apa, plante, exercițiu, nutriție și echilibru intern – acestea sunt elementele ce stau la baza cauzei și efectului în filosofia holistică.
La Kneipp subiectul calității este de importanță vitală. Asta înseamnă materiale vegetale de cea mai înaltă calitate la baza tuturor produselor, metode comprehensibile de analiză și procesare blândă, cu metode de producție inovatoare. Mai mult decât atât, pentru Kneipp calitatea înseamnă garanția celui mai mare nivel de beneficii, eficacitate și securitate pentru toate produsele.
Produsele lor, pentru care se folosesc ingrediente cât mai apropiate de starea lor naturală pe cât posibil, fie că înseamnă produse pentru baie sau corp, sunt produse cu același nivel de atenție acordat produselor farmaceutice.
Formularea produselor oferite se bazează pe o compoziție meticuloasă a ingredientelor, eficacitate demonstrată științific a formulelor și o experiență naturopată și farmaceutică ce a fost transmisă de generații.
Kneipp nu testează niciun produs pe animale.

Showing 1–12 of 26 results