Thumbnail

Fondată în 1935, în plină criză economică, de Armand Petitjean, un vizionar și un iubitor al eleganței franțuzești, Lancome este brandul creat special pentru femei. Astăzi, mai mult decât oricând, ultra-feminitatea, emoția, joie-de-vivre, fericirea și frumusețea sunt valorile pe care se bazează brandul, adânc țesute în tradiția casei. Misiunea brandului este una optimistă, bazându-se pe faptul că orice femeie ce vizitează standurile și folosește produsele Lancome își dorește nu doar să fie mai frumoasă, ci și să devină mai fericită.
Cu peste 80 de ani de succese înregistrate, Lancome a devenit brandul #1 în piața de cosmetică selectivă pentru femei, oferind nu doar produse de îngrijire unice, ci și produse machiaj și parfumerie în mai mult de 160 de țări.
Lancome înseamnă frumusețe pozitivă. De-a lungul timpului și-a ales ambasadoare dintre femeile carismatice și împlinite, femei cu pasiune. De la Julia Roberts la Kate Winslet, de la Penélope Cruz la Emma Watson, toate ambasadoarele sale sunt femei care iubesc viața, sunt pline de energie și talent. Figuri iconice cu care orice femeie se poate identifica. Ele întrupează o frumusețe universală, radioasă și încrezătoare, rămânând în același timp moderne și ancorate în realitate.
Lancome este un brand pionier și vizionar, ce continuă să scrie viitorul cosmeticelor. De la Niosôme la Visionnaire și Génifique, de la L’Absolu Rouge la Teint Miracle și Grandiose Mascara, și de la Trésor la parfumul best-seller La vie est belle, Lancôme combină cu succes expertiza științifică cu înțelegerea intuitivă a nevoilor feminine.
Femeile ce caută ce este mai bun în îngrijire și frumusețe vin către Lancome pentru cea mai bună calitate în îngrijire, produsele având nu doar rezultate demonstrate științific, dar fiind și o reprezentare a stilului atemporal. Brandul continuă să-și întărească poziția și reputația ca autoritate în machiaj și îngrijire nu doar ținând pasul, ci depășind așteptările prin modul continuu de a duce știința și creativitatea la noi niveluri. Cu produse dezibrabile și mult iubite cum sunt parfumul atemporal Tresor, mascara câștigătoare de premii Definicils, rujul bogat și rafinat L’Absolu Lipstick și Génifique Youth Activating Concentrate, cu tehnologie de ultimă generație, Lancôme este un brand dedicat în a face cele mai bune produse de frumusețe accesibile, ajutând femei din peste 160 de țări din jurul lumii să se simtă mai frumoase și mai încrezătoare.
Produsele best-seller Lancome:
Îngrijire: Visionnaire, Génifique, Absolue, Rénergie, Blanc expert, UV Expert
Machiaj: Hypnôse star, Hypnôse Doll Eyes, Hypnôse, L’Absolu Rouge, Rouge in Love, Teint Miracle, Teint Idole Ultra 24h;
Parfumerie: La vie est belle, Trésor, Ô, Hypnôse.

Showing 1–12 of 63 results