Thumbnail

Intră să descoperi lumea Le Comptoir du Bain și mica sa istorie.
A fost creat în septembrie 2002 ca un brand tradițional, natural, cu produse blânde și delicate. Inițial s-a numit Le Comptoir du Pharmacien și oferea o gamă de produse de îngrijire personală și produse de aromaterapie.
Făcând parte din Groupe Batteur, o corporație independentă, de familie, Le Comptoir du Pharmacien a avut acces la resurse de producție de ultimă generație, know-how tehnologic, logistică bine pusă la punct și o garanție a calității. În plus, grupul deținea deja propria fabrică de săpunuri, ce producea varietăți de săpunuri aromate, inclusiv săpun lichid de Marsilia în sticle de 500ml și 1 L.

Le Comptoir du Bain este marca numărul 1 în Franța de săpunuri lichide, iar mai presus de toate este un produs Made in France ce promit calitate și stare de bine. Produsele au culori vibrante și arome în trend, rafinate și selecționate atent pentru a oferi o doză zilnică de plăcere. Oferă o fuziune dintre modernism și tradiție printr-o gamă de produse dezvoltată cu know-how authentic al maeștrilor săpunieri și expertiza parfumierilor din Grasse.
Așa că e ușor să cazi pradă tentației și să te îndrăgosteși de produsele Le Comptoir du Bain. Nu vei regreta nicio secundă.

Showing 1–12 of 40 results