Thumbnail

Le Petit Marseillais este un brand născut în regiunea Provence din Franţa, regiune care îmbină valorile moderne şi antice într-o armonie desăvârşită, emană prospeţime şi bucuria vieţii, precum şi aroma naturii mediteraneene care o înconjoară.

Tradiţia producţiei de săpun în Marseille, zona Provence din sudul Franţei, există încă din secolul al 19-lea. Datorită importanţei uleiului de măsline, care poate fi găsit în toată regiunea de sud a Franţei şi în mod special în Provence, săpunul fabricat în această zonă este recunoscut pentru calitatea desăvârşită, având un conţinut de 72% de ulei de măsline.

„Savon de Marseille” a devenit rapid o referinţă pentru săpunurile din întreaga ţară, fiind utilizat atât pentru igiena personală, cât şi pentru spălarea rufelor, devenind un concept cu tradiţie şi autenticitate. Mulţumită „Savon de Marseille”, ce a reprezentat o descoperire semnificativă în Europa prin producţia de săpun de calitate superioară şi prin dezvoltatea producţiei de-a lungul secolelor, ne bucurăm şi astăzi de produsele „Le Petit Marseillais” care păstrează tradiţia calităţii, a ingredientelor naturale şi autenticitatea regiunii din care provin.

Le Petit Marseillais a introdus pentru prima oară în farmacii săpunul în formă de cub, acesta fiind produsul emblemă al brandului. În 1986, Laboratoarele Vendome preiau brandul şi îl lansează pe piaţă sub formă de săpun solid, lichid şi gel de duş. Faima brandului s-a răspândit cu rapiditate, el fiind numit şi premiat în 1996 ca „Brandul Secolului”.

În 1999, Le Petit Marseillais intră pe piaţa produselor dedicate îngrijirii părului, iar în 2001 devine liderul produselor de curăţare corporală. În 2007, lansează Reţetele Mediteraneene, îmbogăţind produsele de îngrijire corporală de pe piaţă cu tradiţia şi calitatea specifice brandului Le Petit Marseillais.

Showing 1–12 of 17 results