Thumbnail

Prezentă în peste 120 de ţări, semnătura L’Oréal Paris se dezvoltă în jurul aceleiaşi filozofii: să inoveze şi să ofere cât mai multor consumatori cele mai performante produse, la cel mai bun preţ. O filozofie ce presupune cercetarea în laboratoarele sale şi voinţa de a democratiza o expertiză profesională.

Într-o căutate permanentă a excelenţei, L’Oréal Paris construieşte viitorul frumuseţii. Angajamentul nostru şi valorile noastre de autenticitate, de respect şi de proximitate faţă de femeile şi bărbaţii din lumea întreaga ne-au permis să ajungem liderul mondial al universului frumuseţii.
L’Oreal – Diversitate şi multi-etnicitate

Simboluri ale lumii artelor, al modei şi al frumuseţii, purtătorii noştri de cuvânt sunt persoane pasionate şi talentate. Femei şi bărbaţi de orice vârstă şi origine; viziunea, angajamentul şi talentul lor sunt surse de inspiraţie pentru epoca noastră.
L’Oreal – O lume mai bună

Hotărâţi să aducă o contribuţie pozitivă în lume, cu ajutorul L’Oréal Paris, purtătorii noştri de cuvânt susţin cercetarea şi cauzele umanitare. De renume mondial, ei sunt ambasadorii cercetării noastre pentru o lume mai bună şi pentru confortul femeilor şi bărbaţilor din lumea întreagă.
L’Oreal – Asigurare şi încredere în sine

Filozofia L’Oréal Paris este ca fiecare, indiferent de vârstă, sex sau origine, “merită”. Marca îşi propune să însoţească femeile şi bărbaţii din toată lumea în toate etapele vieţii lor.

L’Oréal Paris apără dreptul la frumuseţe; dreptul la toate tipurile de frumuseţe; dreptul fiecăruia de a se dezvolta cu graţie şi siguranţă.

Showing 1–12 of 431 results