Thumbnail

Din 1971 începe călătoria moștenirii Molton Brown, aceștia fiind pionieri ai frumuseții.
Povestea începe pe South Molton Street, de la mici artizani ce fabricau manual produse naturale de îngrijire a părului în subsolul salonului. Formulările pe bază de plante și parfumurile captivante au pus bazele filozofiei Molton Brown. Lansat ca unul dintre primele săpunuri de lux din Marea Britanie, „Bubbling Orange Grove”, așa cum era cunoscut atunci, a devenit recunoscut pentru parfumul său de citrice de neuitat. Acum cunoscută sub iubitul nume de Orange & Bergamot, colecția originală este încă un bestseller și un icon inconfundabil.

Fiind fruntași în cultură și stil, magazinul South Molton Street a devenit mult mai mult decât un salon. Având cafeneaua vegetariană internă, cu flori înflorite la fereastră, atmosfera din salon a atras un cult al glitterati-urilor muzicale, a vedetelor de film și a elitei lumii modei.

London via The World
O fascinație pentru minunile călătoriilor și explorărilor; fiecare creație este compusă în mod aparte, cu ingrediente rare de pe tot globul, cu produse de baie și corp găsite în unele dintre cele mai distinse hoteluri din lume.

Colaborarea cu cei mai incitanti parfumieri le oferă libertatea de a crea parfumuri cu adevărat unice. Colaborarea cu Maestrul parfumier, Jacques Chabert în 1993, prin abordarea sa expresivă, a oferit premiatul Re-charge Black Pepper.

Crescând de la mici artizani, la un brand internațional de lux, inima Molton Brown rămâne în Londra, cu un flagship emblematic pe Regent Street. Colecțiile de parfumuri create de experți dețin cu mândrie un mandat regal pentru furnizarea de articole de toaletă numit de Majestatea Sa Regina.

Showing all 10 results