Thumbnail

In 1950, Paul Berthomé, tatal actualului presedinte al companiei, se asociaza cu un farmacist: asa iau nastere Laboratoarele Expanscience. Luand contact cu proaspetele mamici, ei isi dau seama ca pentru bebelusi nu exista o alternativa la sapun, a carui folosire se stia deja ca are consecinte agresive precum uscarea pielii.

Pe atunci, in perioada modernizarii vietii femeilor, igiena si ingrijirea necesitau un timp indelungat. Pentru a respecta pielea delicata a bebelusului, mamicile erau nevoite ca, ori de cate ori il schimbau, sa foloseasca, pe langa apa si sapun, uleiul de migdale dulci si pudra de talc. Atunci, cei doi au elaborat un produs “2 in 1”, o emulsie care sa conjuge proprietati de curatare si virtuti de ingrijire delicata: revolutionar!

Asa aparea in 1950 primul lapte de toaleta din Europa dedicat ingrijirii bebelusului. Textura, delicatetea si mirosul sau atat de evocator si de usor de recunoscut au devenit un veritabil simbol al micii copilarii.

Incepand de atunci, Mustela a tinut cont de noile descoperiri stiintifice, ceea ce a permis evolutia continua a formulelor sale in beneficiul bebelusilor, mamelor si al specialistilor pediatri.
Actionand ca un initiator, Mustela este la originea a numeroase inovatii ce au marcat viata de zi cu zi a mamelor si a copiilor lor in ceea ce priveste ingrijirea pielii si afectiunile cutanate.

Inca din 1950 marca Mustela continua sa inoveze permanent pentru a putea anticipa nevoile specifice ale pielii fragile a nou-nascutilor, bebelusilor si copiilor, dar si a viitoarelor si proaspetelor mamici.

Cu peste 40 de produse in toate gamele sale, Mustela se afirma ca specialistul incontestabil al pielii bebelusului si a viitoarelor mamici.

Showing 1–12 of 60 results