Nivea este un brand global de îngrijire a pielii, parte a grupului Beiersdorf. Fondată în 1882, a fost compania ce a creat prima cremă cu Eucerit, o emulsie apă-în-ulei, prima de acest gen. Numele companiei vine din cuvântul latin  niveus/nivea/niveum, ce înseamnă “alb ca zăpada”.

Începând cu decada anilor ’30, Nivea a început să producă uleiuri de bronzare, creme de ras, șampoane și tonice faciale. Din anii ’80 devine un jucător al pieței globale de frumusețe. Cu sub-game ca Nivea Body, Visage, Beaute, Sun, Nivea for Men, Nivea Hair Care și Baby, compania acoperă nevoile de îngrijire ale tuturor membrilor unei familii, de la îngrijire de bază la îngrijire specifică și antirid. Cu peste 125 de ani de experiență în îngrijirea pielii și unul dintre cele mai moderne centre de cercetare, compania mamă, Beiersdorf, a câștigat încrederea consumatorilor în ceea ce privește produsele cosmetice inovatoare și de calitate înaltă.

Din 2010 compania introduce aquaporinele, molecule care formează rețeaua de hidratare celulară în țesuturi, în produsele din gamele Visage, dar și în cele pentru hidratarea și igiena corpului. Descoperirea aquaporinelor a revoluționat capacitatea de hidratare a produselor întregului brand.

De asemenea, Nivea este un brand verde. Cutiuța metalică de cremă este 100% reciclabilă, iar procesele de fabricare sunt prietenoase cu mediul. Ingredientele și chiar și ambalajele sunt alese pentru a economisi resursele, chiar dacă asta înseamnă modificarea ambalajelor astfel încât să încapă mai multe pe un palet.

 

Showing 1–12 of 98 results