Thumbnail

Fascinat de natură, stilistul francez René Furterer a început să se instruiască în calitățile plantelor și ale uleiurilor esențiale încă din copilărie. Un pionier în găsirea soluțiilor pentru problemele părului și ale scalpului, a creat primul spa pentru păr în Paris în 1957.
Cum în anii ’50 multe dintre clientele sale aveau părul supra-decolorat și degradat în dorința lor de a obține look-ul lui Marilyn Monroe, acesta a descoperit că părul poate fi reparat și revitalizat doar de la rădăcină, un scalp sănătos fiind foarte important. Astfel s-a născut o metodă personalizată, ce folosește ingrediente naturale pentru a trata atât scalpul cât și părul. Și a avut succes imediat.
Rene Furterer crede că părul frumos crește pe un scalp sănătos asemenea unei plante într-un sol fertil. Bazându-se pe un principiu rural, ce spune că pentru a asigura o recoltă bogată, solul trebuie pregătit, arat și semănat cu cele mai bune produse. În tratarea problemelor părului, identificarea tipului de scalp și de păr devine esențială. Astfel pot fi recomandate cele mai bune tipuri de produse pentru tratarea problemelor și astfel optimizată creșterea părului sănătos și frumos.
Masajul scalpului este foarte important în ritualurile de îngrijire create de Rene Furterer, stimulând microcirculația și întărind părul de la rădăcină și până la vârfuri. Acesta este primul pas în rutina de 4 etape.Urmează șamponarea și utilizarea unui balsam adaptat nevoilor scalpului și părului. Ultimul pas este cel de tratare. Opțional pentru părul normal și gras, este foarte important pentru părul fragil, deteriorat și foarte uscat.
Din 1980, ca parte a Pierre Fabre Laboratories, Renee a continuat să integreze o selecție exclusivă de uleiuri esențiale și extracte de plante din întreaga lume în produsele sale, oferind astfel soluții pentru orice tip de păr și de scalp. Ingredientele eficiente ale naturii sunt combinate cu expertiza farmaceutică pentru a crea produse inovatoare, eficiente și sigure pentru păr.
În produsele Rene Furterer sunt folosite uleiurile esențiale, rare și infinit prețioase, chintesență a plantelor din care provin. Acestea sunt bogate în ingrediente naturale care purifică, calmează și revitalizează. Selectate pentru proprietățile lor aromatice și de tratare a problemelor pielii și părului, sunt o garanție a obținerii rezultatelor dorite și au o componentă senzorială. Extractele de plante sunt alese dintr-un întreg univers botanic pentru proprietățile lor de înfrumusețare a părului. Fiecare tip de păr are produse specifice, în care au fost selectate cu atenție și integrate cele mai bune astfel de extracte din plante, pentru a veni în întâmpinarea și tratarea fiecărei probleme a părului și scalpului.

Showing 1–12 of 20 results