Thumbnail

Designer de modă francez și fotograf cunoscut pentru activitatea sa din anii ’80, Thierry Mugler este cel care a introdus pe piață în anii ’90 o nouă categorie de parfumuri și un nou trend, cel gurmand.

Stilul său unic s-a distins întotdeauna prin formele sare futuristice și elementele fanteziste. Chiar și în parfumerie urmează aceleași tendințe și în 1992 a creat primul său parfum Angel, cu note dulci și gurmande. A reprezentat o influență fantastică asupra parfumeriei, Angel continuând și acum să fie un bestseller, atât varianta pentru femei cât și cea pentru bărbați. În 2007 setul de parfumuri a intrat în Fifi Awards Hall of Fame, o recunoaștere extraordinară pentru domeniul parfumeriei.

Primul parfum oficial pentru bărbați a fost lansat în 1996, A*Men. Angel și A*Men au inspirat o multitudine de alte variante, iar Alien, următorul parfum feminine al lui Mugler, lansat în 2005, este și el un bestseller.

Mugler a introdus din nou în atenția consumatorilor o tradiție a trecutului – reumplerea sticluței de parfum. Ritualul a devenit unul inovativ, iar prin oferirea posibilității de a reumple sticla de parfum direct în magazine nu numai că brandul a devenit unul eco-friendly, dar a și economisit bani celor care îi adoră parfumurile. Sticluțele de rezervă, pentru reumplere, pot fi utilizate și în confortul propriei locuințe, pentru că Thierry Mugler a creat sticluțe care sunt prietenoase cu mediul, prelungind astfel experiența parfumurilor delicioase pe care le-a formulat.

Thierry Mugler este un brand dedicate ajutării planetei. S-a remarcat prin modalitățile prin care a ales să limiteze cantitatea de deșeuri (sticle de reumplere eco, stațiile de reumplere din magazine), prin parfumul său creat în mod responsabil, Womanity și prin proiectul Pur Projet, care promovează protejare biodiversității. Toate acestea sunt exemple ale unui nou tip de lux, o voce puternică pentru binele planetei.

Showing 1–12 of 31 results