Thumbnail

Rogé Cavaillès este o gamă cu tradiție în igiena corporală. Lider recunoscut de peste 80 de ani, gamă a dedicat expertiza și seriozitatea sa calității produselor sale, pentru îngrijirea pielii sensibile. Aproape de nevoile femeilor, Rogé Cavaillès a afișat întotdeauna imaginea unei game puternice și de încredere, cu produse extrem de eficiente.
Rogé Cavaillès garantează pentru toate produsele sale.

Acestea respectă și protejează pielea sensibilă.
Sunt testate clinic sub control dermatologic și ginecologic.
Sunt hipoalergenice
Conțin agenți surgras (îmbogățiți cu lipide)
Sunt potrivite pentru toată familia.

Uscată, normală sau grasă, pielea sensibilă este o piele care este fiziologic sau mecanic slăbită și astfel ușor iritabilă. Pragul de reacție este mai scăzut când pielea se confruntă cu un stimul extern.

Rogé Cavaillès, expertul în igiena corporală, inovează constant pentru a respecta și proteja pielea sensibilă a întregii familii. Totuși, păstrează același principiu de formulare recunoscut: adăugarea agenților surgras specifici.

În mod natural, pielea are la suprafața sa un film protector, numit film hidro-lipidic.

Acest film natural protejează pielea în mai multe moduri:
-Participă la formarea barierei cutanate ce ne protejează de agresiunile exterioare.
-Menține hidratarea și suplețea pielii, prevenind evaporarea apei conținută în piele.
-Luptă împotriva agresiunilor microbiene, protejând floră cutanată benefică

Eficacitatea agenților surgras

Apa dură, produsele agresive, variațiile de temperatură sau tratamentele ce usucă pielea pot altera filmul hidrolipidic. Când este afectat, acesta nu-și mai joacă rolul de barieră protectoare: pielea se deshidratează, devine uscată și-și pierde suplețea.

Agenții surgras au o anumită afinitate cu pielea. Aceasta le permite să nu fie eliminați la clătire și să lase un film protector pe piele, care are aceleași proprietăți cu cele ale filmului hidrolipidic.

Beneficii pentru pielea sensibilă
-O protecție naturală mai mare împotriva agresiunilor externe
-O hidratare optimă*
-Un confort imediat: pielea nu mai „tine”, rămâne suplă și catifelată.

*hidratarea straturilor superioare ale pielii.

Săpunul surgras Rogé Cavaillès reprezintă o poveste de succes care începe în 1924, în spatele unei mici farmacii din Paris. Foarte curând, a devenit de referință, având în vedere proprietățile sale calmante și protectoare, fiind recunoscut și prescris de către dermatologi.

Perfect adaptat pielii sensibile, săpunul surgras extra delicat Rogé Cavaillès este îmbogățit cu agenți surgras (ulei de migdale dulci și ulei din sâmbure de piersică) care fortifică filmul hidro-lipidic și ajută la menținerea hidratării naturale a pielii. Astfel, pielea voastră sensibilă este protejată, mai puțin iritată.

Respectarea integrității cutanate îl face săpunul perfect pentru întreaga familie (bebeluși, adolescenți ce folosesc tratamente anti-acneice, varstanici).

Showing 1–12 of 45 results