Thumbnail

Herborist – Tradiția întâlnelte inovația într-o nouă viziune asupra frumuseții
Acest brand își extrage seva din înțelepciunea chinezească a utilizării plantelor, iar produsele excepționale sunt dezvoltate ca un amestec subtil de cunoștințe tradiționale și cele mai inovatoare formulări din cosmetica modernă.
Tradiția botanică antică în slujba frumuseții moderne. Una dintre cele mai vechi tradiții botanice din lume, cea chineză, este recunoscută de mii de ani ca fiind una dintre cele mai eficiente metode de tratament în China, alături de acupunctură și masajul Tui Na. Bazându-se pe bogăția resurselor disponibile, știința botanică chinezească beneficiază de cele mai rare plante, ce cresc în medii și condiții meteorologice diferite. Adepții acestei culturi selectează cele mai eficiente plante din inima imensei grădini botanice ce este China, de la dealurile Guizhou până la piscurile munților Himalaya.
În china, plantele medicinale sunt considerate “comori naționale” și sunt folosite la scară largă atât în scop de prevenire cât și de tratare a bolilor. Sunt categorisite în funcție de proprietățile lor și efectul pe care îl au asupra energiilor emise de corp într-o farmacopee ce reprezintă unul dintre cele cinci elemente ale medicinei tradiționale chinezești.
De pe dealurile Guizhou și până la vârfurile munților Himalaya, diversitatea formelor de relief ale Chinei oferă resurse bogate pentru cosmetologia modernă, oferind soluții eficiente și naturale pentru tratarea problemelor pielii.
Herborist a selectat ingrediente din farmacopea chinezească ce îndeplinesc nevoile specificele ale pielii în dezvoltarea produselor sale. Scopul medicinei tradiționale chinezești a fost întotdeauna de a menține pacientul într-o stare bună de sănătate, adeseori concentrându-se pe tratamente de prevenție pentru a îmbunătăți condiția fizică și pentru a face corpul mai puternic. Iar în acest scop, medicii folosesc remedii pe bază de plante, acupunctura și masajul Tui Na. Bazându-se pe această tradiție, spa-urile Herborist au dezvoltat ritualuri de masaj pentru a îmbunătăți sănătatea pielii. Iar aceste rutine de îngrijire sunt disponibile în diferite game de produse.
Gama T’ai Chi înseamnă echilibru. Acționează în două faze bazate pe filozofia Yin/Yang. Acest ritual pregătește pielea pentru îngrijire și sporește eficacitatea produselor de îngrijire folosite. Planta vedetă a gamei este bujorul roșu. Foarte rezistent în climate austere, bujorul a fost cultivat în China de peste 2500 de ani. Rădăcinile sale sunt un remediu antic în medicina chineză tradițională, iar masca T’ai Chi conține extracte de bujor cu acțiune complemtară: bujor roșu pentru purificarea pielii și bujor alb pentru hidratare.
Silky Moisturizing este gama de re-hidratare a brandului Herborist. Hrănește pielea, menține hidratarea timp îndelungat și îmbunătățește funcția de barieră naturală a pielii pentru a preveni deshidratarea. Efect triplu de hidratare pentru o piele fină ca mătasea. Planta vedetă este orhideea de bambus. Dintre cele 1200 de specii de orhidee Dendrobium, aceasta este cu siguranță una dintre cele mai prețioase. Nativă a pădurilor din Himalaya, poate crește fără a avea nevoie de sol, singurele sale resurse fiind aerul și apa pe care o adună în tulpini. Astfel, tulpinile sale prețioase au fost alese ca și ingredient pentru proprietățile nutritive.
Stimularea este atu-ul gamei Re-Energising de la Herborist. Această gamă restabilește nivelul ideal de energie pentru pielea ternă și cu aspect obosit, cel mai adesea cauzate de stresul vieții urbane. Previne semnele de îmbătrânire prematură prin mixul potent de plante antioxidante împerecheat cu formula hi-tech pentru o piele cu un luciu sănătos. Ingredient vedetă al acestei game Herborist – floarea de piersic. Frumusețea unei femei este asemuită adesea cu frumusețea florii de piersic, iar în cultura chinezească piersicul simbolizează atât primăvara, cât și imortalitatea. Acest extract este folosit frecvent în produsele de îngrijire pentru că reduce alergiile, inflamațiile și ajută pielea să aibă o culoare uniformă.
Gama Herborist Firming are ca scop final restabilirea fermității. Revitalizează pielea, restabilește elasticitatea și reduce aspectul ridurilor și a liniilor fine. Formulele cu o concentrație mare de rhodiola sacra combat semnele de îmbătrânire. Cunoscută și ca “ginseng de munte”, această plantă crește în condiții extreme de mediu pe platourile înalte și aride ale munților Himalaya. A fost folosită îndelung în medicina tradițională pentru prelungirea speranței de viață. Cercetarea a demonstrat calitățile excepționale anti-age și mai ales rolul său de stimulator al producției de elastină și colagen.
Gama CC Color Control de la Herborist are ca scop iluminarea pielii. Reduce petele pigmentare, atât când vine vorba de urme lăsat de acnee cât și pete cauzate de vârstă. Uniformizează nuanța pielii și aduce un plus de strălucire pielii cu ajutorul pudrei de perle și a complexului de șapte plante prețioase. Planta vedetă este orhideea hyacinth. Recunoscută de peste 2000 de ani pentru proprietățile de tratare a imperfecțiunilor pielii, a acneei și a cicatricilor, știința i-a demonstrat capacitățile de a inhiba tirozinaza enzimatică și deci biozinteza melaninei. Astfel, această orhidee devine ingredientul cheie Herborist în reducerea petelor pigmentare.
Gama de produse Herborist pentru îngrijirea pielii corpului este concentrată pe obținerea catifelării. Hidratare intensă pentru fiecare parte a corpului, dar cu un element de răsfăț, în tratamente cu adevărat relaxante. Formule eficiente și blânde, ce se folosesc de ingrediente recunoscute pentru calmarea pielii. Flori ale zânelor – un amestec de mușețel sălbatic și crizantemă – acestea sunt ingredientele botanice folosite în această gamă Herborist. Folosite în medicina tradițională chineză pentru a împrospăta pielea și a calma usturimile, crizantema este utilizată și în prezent în ceaiuri pentru a calma febra. Herborist a adus beneficiile acestor plante în produsul lor vedetă – Crackling Mousse – crema ideală pentru îngrijire după expunerea la soare.

Showing 1–12 of 25 results