Thumbnail

În 1996 Cargo s-a remarcat pe scena cosmeticii decorative ca fiind o linie de machiaj profesional utilizată de artiștii de top ai industriei. Conceptul: simplitate, rezultate profesionale cu produse ușor de utilizat de orice femeie.

De aici, Cargo a lansat o multitudine de produse, formule și ambalaje inovatiare ce au câștigat premii numeroase. Nu a durat mult până când brandul a câștigat recunoaștere mondială ca fiind una dintre cele mai creative și inovatoare mărci de pe scena frumuseții.

Astăzi Cargo continuă să creeze produse cu un aer modern, inovatoare și ușor de folosit mai ales pentru călătorul independent, cu spirit de aventură. Cargo consideră călătoria la fel de importantă ca destinația, astfel încât unul dintre motto-urile brandului este “machiaj care te pune în mișcare”.

Cargo a inventat și a primit și premii pentru prima “pungă” de fond de ten din industria frumuseții. Ambalajul ultra-ușor oferă acces chiar și la ultima picătură de fond de ten și mai ales permite adaptarea spațiului în trusa de machiaj, în funcție de cantitatea deja consumată.

Colecția Blu_Ray este una revoluționară, creată pentru a veni în întâmpinarea provocărilor din cadrul filmărilor high definition. Ingredientele inovatoare, cum sunt pigmenții fotocromatici și mineralele micronizate fac machiajul să “dispară” în fața camerelor de luat vederi, devenind imperceptibil.

Trusele de conturare demistifică tehnicile de contouring facial și oferă oricărei femei posibilitatea de a obține rezultate profesionale în propria casă. Culorile coordonate expert sunt chiar embosate cu funcția pe care o au în machiaj, astfel că tehnicile sunt simplificate, aplicarea devine o joacă. Trusa de machiaj vine cu instrucțiuni simple de folosire, rezultatele sunt demne de un make-up artist.

Una dintre cele mai utile inovații în machiaj este creionul contur „inversat”. O inovație ce permite obținerea buzelor perfect conturate, fără grija întinderii culorii. Partenerul perfect al rujului sau al luciului de buze, se aplică pe exteriorul conturului natural al buzelor și pe lângă faptul că împiedică întinderea culorii are efect de iluminare. Buzele par mai pline și sunt perfect conturate, fără liniile dure pe care un creion contur tradițional le poate crea.

Simplitate și inovație, iată valorile prin care Cargo se poate defini.

Showing 1–12 of 59 results