Thumbnail

Casa Dior a fost fondată în 1946 de Christian Dior, iar astăzi este cunoscută la nivel mondial pentru design-ul vestimentar, accesorii, marochinărie, dar și pentru produsele de machiaj, parfumerie și îngrijire a pielii.

Prima colecție a lansat-i în 1947 pentru sezonul Primăvară-Vară.Colecția lansată a fost atunci apreciată de criticii de modă ca fiind “un look nou” în industria modei. Într-o perioadă în care materialele erau greu de găsit, Dior folosea până la 19 metri pentru o singură creație. Christian Dior a reușit prin primele sale colecții să influențeze și alți designeri, câștigând aprecierea Hollywood-ului și a aristrocrației europene. În sine, a oferit un antidot austerității de după război și uniformelor care ștergeau feminitatea.

Dior a reușit să revoluționeze nu numai lumea modei, ci și lumea parfumeriei prin lansarea parfumului Miss Dior. Prin linia sa de parfumerie, casa oferă formule de lux la prețuri permisive, acordând o atenție sporită ingredientelor pe care le utilizează. Întreaga lume cunoaște deja povestea legendară a parfumului J’Adore, iar seria Poison nu are nevoie de introducere. Parfumurile bărbătești sunt și ele bestseller-uri, cu siguranță domnii au încercat măcar o dată Dior Homme sau celebrul Fahrenheit.

În materie de îngrijire a pielii, Dior oferă soluții pentru toate problemele.

L’Or de Vie este o capodoperă a îngrijirii dior. Născute din puterea de regenerare și infinita longevitate a vinului, tratamentele acestei game oferă un regim unic de îngrijire, ultra-senzorial. Efectele sunt senzaționale, pielea rămânând incredibil de frumoasă, fără cusur.

Dior Prestige este rezultatul a 9 ani de cercetare, o gamă cu acțiune completă împotriva semnelor vizibile de îmbătrânire. Prestige White este gama destinată special pielii asiatice, pentru strălucire și întinerire.

One Essential este o reușită a științei Dior, primul ser de detoxifiere și energizare a pielii, capabil să elibereze 100% din toxinele din centrul celulelor pielii, indiferent de vârstă.

Capture Totale este gama intensivă de corectare a semnelor vizibile ale îmbătrânire, acționând chiar din inima pielii pentru frumusețea de azi și de mâine.

Capture XP este expertul în îngrijirea antirid, restaurând capacitatea pielii de a se recupera continuu, eradicând ridurile.

Capture Lift este gama antirid destinată pielii foarte specifice a femeilor asiatice.

Diorsnow a fost prima gamă creată special, acum două decenii, pentru pielea femeilor asiatice. Formule specifice, adaptate tiparului lor, pentru a oferi rezultate imediate și depigmentare de durată.

Hydra Life este prima linie de apărare împotriva formării ridurilor, o gamă de hidratare care împiedică activ dezvoltarea liniilor fine.

Dior Bronze , o gamă dezvoltată pentru protecție solară ce conține și autobronzante inovatoare, care nu întunecă, ci iluminează pielea în timp ce-i oferă aspectul ca sărutat de soare.

Pentru reconturarea și tonifierea corpului Dior oferă gama Svelte, cu texturi ultra-senzoriale, un adevărat răsfăț.

Special pentru bărbați, Dior a creat o gamă dermatocosmetică ce urmează ritualul masculin de îngrijire – curățare, bărbierit, hidratare și îngrijire anti-age – Dior Homme Dermo System

Gama de machiaj Dior conține produse cu texturi uluitoare, de la rujuri la luciuri de buze. Iconicul rimel Diorshow captivează femeile de pe întreg mapamondul, intensificându-le privirea. Fiecare nouă colecție urmează trendurile actuale și oferă soluții pentru problemele estetice ale oricărei femei.

Showing 1–12 of 953 results