Thumbnail

PHYTO – respect pentru natura

Inca din 1968, cercetarile Phyto s-au orientat catre resurse regenerabile de extracte botanice. Filozofia brandului – profund respect pentru natura si prioritate pentru extracte naturale. Astfel, mai mult de 500 de extracte botanice sunt utilizate pentru formularea produselor.

PHYTO – prioritate pentru materiale reciclabile

De mai mult de 40 de ani, ambalajele Phyto au fost concepute pentru a reduce poluarea mediului. Fiecare carton utilizat este obtinut din copacii padurilor in care se respecta regulile de reimpadurire: orice copac taiat este inlocuit de un copac nou plantat.

PHYTO – nu face rau mediului inconjurator

Laboratoarele Ales Group implementeaza permanent procese ecologice in activitatea de zi cu zi. Procesele de fabricatie au evoluat si nu polueaza: osmoza reversibila a apei, decocturi, electricitate de sursa eoliana.
PHYTO – recicleaza deseurilor

Laboratoarele Phyto s-au dedicat in implementarea unor actiuni care au ca scop producerea minima de deseuri, reciclarea acestora si eliminarea utilizarii inutile de materiale: reciclarea hartiei, utilizarea de materiale perfect reciclabile.

PHYTO – conserva fauna

Formulele produselor Phyto nu contin substante de origine animala. Doar mierea, ceara de albine si ouale sunt singurele resurse animale utilizate in formulele produselor. Produsele nu sunt testate pe animale.

PHYTO – pastrarea calitatii

Produsele contin mai mult de 90% ingrediente active naturale, botanice. O selectie riguroasa de ingrediente naturale si procese de prelucrare ce asigura o maxima extragere a compusilor activi pentru a garanta produse cu eficienta maxima.
PHYTO – produse eficiente

Fiecare produs este rezultatul unui proces stiintific. Supuse unor teste clinice riguroare, produsele PHYTO sunt eficiente, compatibile cu pielea si organismul si ofera o incredibila placere la utilizare.

PHYTO – produse sigure

Produse sigure, fara contraindicatii si fara efecte secundare. Acreditari furnizate de toxicologi, cercetatori si specialisti din institutii prestigioase (CRNS, Pasteur).

Showing 1–12 of 29 results