Huggies

Istoria Huggies: O Călătorie de Peste Cinci Decenii în Îngrijirea Copiilor

Huggies, un nume sinonim cu scutecele confortabile, a fost parte din călătoria părinților timp de mai bine de cinci decenii. Istoria acestui brand emblematic de scutece pentru copii începe în 1968, când Kimberly-Clark® lansează scutecul de unică folosință Kimbies. Această inovație a fost redenumită în 1978 ca Kleenex Huggies®, marcând un pas important în evoluția produselor pentru îngrijirea bebelușilor.

Până în 1983, Huggies® devine primul scutec de pe piață care oferă benzi reatașabile pe talie, o caracteristică care a contribuit semnificativ la ușurința utilizării și confortul copiilor și părinților deopotrivă.

În 1990, Huggies® a început să ofere șervețele pe bază de plante, în concordanță cu angajamentul său pentru produse sustenabile și delicate pentru pielea sensibilă a copiilor. Aceste șervețele, conținând peste 70% ingrediente pe bază de plante, au reprezentat un progres semnificativ în ceea ce privește îngrijirea și protecția mediului înconjurător.

O altă inovație notabilă a fost lansarea, în 1997, a pantalonilor de înot de unică folosință Little Swimmers®, primul produs de acest fel realizat din materiale unice care nu se umflă în apă, oferind o soluție inovatoare pentru înotul bebelușilor.

Mai recent, în 2017, Huggies® a introdus scutecele Little Snugglers® Nano Preemie și șervețelele Natural Care® Extra Sensitive, special concepute pentru a proteja pielea delicată a bebelușilor prematuri sub 2 lbs (aproximativ 900 grame). Această inițiativă subliniază angajamentul continuu al Huggies® față de îngrijirea celor mai vulnerabili bebeluși și față de inovare în domeniul produselor de îngrijire a copiilor​

​.

De-a lungul anilor, Huggies® a demonstrat o capacitate remarcabilă de a inova și de a se adapta nevoilor în continuă schimbare ale părinților și copiilor, rămânând un lider de necontestat în industria produselor de îngrijire pentru copii.