Piure delicios de păstârnac - O opțiune perfectă pentru bebelușii de la 6 luni în sus
- 2 rădăcini de păstârnac medii
- 2 lingurițe ulei de măsline
- 75 ml lapte formulă preparat
Mod de preparare
- Curăță păstârnacul de coajă, taie-l în bucăți și pune-l la fiert în apă, suficient cât să-l acopere.
- După ce a fiert cu capac timp de 15 minute, scoate bucățile fierte de păstârnac.
- Pune-le în blender, adaugă laptele preparat și mixează până obții un piure fin.
Beneficii Nutriționale ale Păstârnacului
Păstârnacul este o sursă excelentă de fibre, esențiale pentru o digestie sănătoasă. De asemenea, conține vitamine importante precum vitamina C, care ajută la întărirea sistemului imunitar, și vitaminele B, esențiale pentru metabolism și sănătatea pielii. Păstârnacul este, de asemenea, bogat în minerale cum ar fi potasiu, esențial pentru menținerea sănătății inimii și a sistemului nervos. Cu un conținut ridicat de antioxidanți, păstârnacul ajută la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ și poate susține sănătatea generală a bebelușului.
Știință și natură pentru îngrijirea delicată a pielii familiei tale, chiar din prima zi de viață
Gel de curatare pentru piele cu tendinta atopica Stelatopia, 200ml, Mustela
54.00 leiGel de curatare pentru pielea cu tendinta atopica Stelatopia este un produs testat dermatologic, care curata delicat si compenseaza efectele de uscare ale apei dure pentru a reduce iritatiile.
Proprietati:
- Calmeaza si lasa pielea catifelata.
- Are toleranta cutanata ridicata de la nastere.
- Oleodistilatul de Floarea Soarelui are proprietati calmante si ajuta pielea sa-si refaca filmul protector.
- Are in compozitie 98% ingrediente de origine naturala
Ingrediente: Water, Glycerin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Hydroxypropyl Guar, Sodium Benzoate, Citric Acid, Xanthan Gum, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Unsaponifiables, Potassium Sorbate, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract.
Mod de utilizare:
- Aplicati pe pielea umeda a fetei si corpului.
- Clatiti din abundenta si uscati delicat, fara a freca.
Mod de conservare: Pastrati la temperatura camerei, nu expuneti la razele directe ale soarelui si nu congelati.

1 Comment